KSA-info

Leidingskader

Hier vind je informatie, contactgegevens en foto's van alle leiders en leidsters en kan je zien wie welke functie heeft in onze KSA-groep.

Uniform

Als je naar de KSA gaat, doe je je uniform aan. In dit onderdeel kom je te weten wat je allemaal nodig hebt, hoe je het moet dragen en waar je het kan krijgen.

Vlaamse Leeuw

Op deze pagina vind je de tekst van het lied dat we altijd zingen tijdens de openingsformatie. Iedereen die zich lid van KSA Nieuwkerken wilt noemen, moet deze van buiten kennen.

Spelletjes

Hier kan je enkele leuke spelletjes spelen voor als je niets beters te doen hebt.

Wie zijn wij?

Op deze pagina vind je vind je meer informatie over wie we zijn, de verschillende bannen in KSA Nieuwkerken, waar onze lokalen zich bevinden,… Ook kan je hier verschillende logo's downloaden.

Doorheen het jaar

Hier kan je alles lezen over onze activiteiten: activiteit op zaterdag, weekends, kampen, fuiven, ouderdropping, kaas- en wijnavond,…

Korte geschiedenis

In dit onderdeel vind je meer informatie over het ontstaan van onze jeugdbeweging, een tijdslijn en een overzichtje van alle kampen, bondsleiders en ledenaantallen.

P.G. Frassati & KSA-reus

Lees hier meer over Frassati en de KSA-reus en waarom we zijn naam gebruiken voor onze KSA-groep.