Welkom bij KSA Frassati Nieuwkerken

Nieuwsoverzicht


Valentijnsontbijt jonghernieuwers

Het weekend van Valentijn! Cupido vliegt in rondjes boven uw hoofd en er wordt een spetterende verrassing van u verwacht. Al weken bent u bezig met het schrijven van een gedichtje, maar er is geen groot schrijver aan u verloren gegaan. Het is niet eenvoudig om de juiste woorden te vinden. Zeg het daarom met een lekker ontbijtje! Niets schreeuwt zo “IK HOU VAN U!” als een sandwich met kaas of een croissant!

Het enige nadeel is dat u dan in de rij moet gaan staan bij de bakker in het koude winterweer, en dat terwijl u uw zondagvoormiddag toch veel liever in bed doorbrengt…

Niet getreurd! Op zondag 14 februari zetten de Jonghernieuwers van KSA Nieuwkerken hun wekker éxtra vroeg om een heerlijk, vers ontbijtpakket voor u te maken. En het allerbeste: ze brengen het tot aan uw voordeur! U woont alleen, heeft een berg kinderen of bent niet van het romantische type? Ontbijten moet u toch!

U zet de koffie, wij doen de rest.

Voor deze fantastische actie zijn er enkele verschillende formules waartussen u kan kiezen: de standaardformule, de healthy formule of de deluxe formule

Bestellen kan via: https://forms.gle/AF7xfaxppEbxYQwu8

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/411254573655688/ of bel 0477357376 (Bavo)


-12 activiteiten gaan terug door

Vanaf zaterdag 14 november gaan de activiteiten van de bannen jonger dan 12 jaar terug door!


Vriendjesdagen zijn voorbij

Nu de vriendjesdagen voorbij zijn blijven de activiteiten gewoon doorgaan zoals gewoonlijk. Hou zeker de mails in de gaten of kijk naar de "activiteiten per ban" om op de hoogte te blijven van planning doorheen het jaar.

Bedankt iedereen!

Frassati Klim!

Vriendjesdagen

Zoek jij nog een super leuke nieuwe hobby of ken je iemand die graag eens komt meespelen?

Aarzel dan niet om eens te komen meespelen op onze vriendjesdagen en wie weet raak jij wel geprikkeld door het KSA-VIRUS!!!

Om de vriendjesdagen goed en veilig te kunnen laten verlopen, vragen we aan alle nieuwe kinderen om zich in te schrijven via het onderstaande formulier of door de QR-code op de affiche te scannen! Zo kunnen wij onze bubbels indelen en verloopt alles volgens de geldende maatregelen. Meer info vind je nog in het formulier.

https://forms.gle/Dpa9BRyZGnRcwVV4A


Hopelijk tot snel

Ons materiaalteam sjorde de inkom voor de zomerhappening van Brouwerij Verhofstede. Wat een pracht resultaat!